Valborg

Bort med det gamla och in me det nya. Gjort en ny blogg och nu ska jag vara duktig och skriva varje dag. Eller försöka iallafall! "mycket snack, lite verksta". Sant så sant.

Idag är det den 30 april och det betyder att det är konugens födelsedag, sista dagen på "vintern" och sen valborg då vill säga. Så idag ska jag,madde och milla vara här först och ha lite förkrök och sen blir det väl maren, sen kanske fest? Har hört att det är fester överallt. Så jag hoppas denna kväll bli lyckad. Ska väl dricka, men inte så jätte mycket eftersom jag ska vara i täljehallen halv 10. Har blixtentunering och det kanske inte är så bra att vara bakis på plan då vill säga. Hoppas ni andra tjejer får det kul ikväll också, så kanske vi ses?

När jag vakande imorse så kände jag att jag verkligen inte ville gå upp. Kände inte alls för festa ikväll. Men det ser ganska ljust ut för oss tre nu kan jag ju säga. Men senare på förmiddagen så blev jag lite irriterad på mamma för att hon hela tiden ska fråga om saker hon inte förstår sig på, och så blev jag lite små sur för att ingen frågar mig längre om jag ska med nånstans. Men aja, varför ska man lägga massa energi på sånt? jag gjorde det iallafall, och det blev inte bättre för det. Nu ska jag nog ta en kalldusch och rensa huvudet lite. Madde och milla kommer ju om 3 timmar så måste nog börja fixa lite här hemma.


Försök att göra denna valborg till den bästa, för det ska jag iallafall göra!