05.20

Det är tisdag. Så nu sitter jag och har precis ätit frukost och dricker kaffe. Om en timma kommer jag i vanlig ordning stå på Actic för en timmas step-pass. Idag är det riktigt tungt, så himla trött! Det kanske blir en sovstund när jag kommer hem igen? Börjar ju inte fören kl 12.00 idag. 

Helgen som var då? Hände egentligen ingenting speciellt. Jobbade i lördags vilket resulterade tidigt i säng i fredags och lördagen var ingen bra dag känslomässigt. Kan nog spela mycket roll med rökningen + att första dagen med pms för denna månad? Det blev iallafall en lugn kväll framför en film med Fredrik. 

Söndagen åkte vi till nacka forum och kollade lite, samt länna och Skärholmen. Jag fick med mig en ny top som jag tänkte ha på lördag när vi ska fira Elin! Hon har fyllt 25 för en månad sen och det ska firas nu i helgen.
(null)

Det har blivit mycket träning dem senaste fyra veckorna vilket har resulterat att i mitt kamera album är det mest bilder på skärmdumpar på nyttig mat och träningstips sedan nyår. Men i helgen ska det tas lite nya bilder!