Februari är snart över

På söndag går vi redan in i Mars månad. Vill bara stanna tiden just nu för jag känner inte riktigt att jag hänger med. Februari har gått super fort och det känns som om våren har varit på väg, tills imorse när man vaknade och det var minus grader och snön föll ner mot marken. Är det nu den sak komma? Är det nu snön och vintern och eländet ska komma? Jag hoppas verkligen inte det. 
 
Februari- en månad som man knappt har hunnit blinka och den är förbi. Var nere i halmstad en sväng i början av februari och firade Johannes som hade bjudit in på kalas. Dagen då jag kom hem därifrån så var en av dem finaste dagarna hittills i mitt liv- Fredrik frågade om jag ville gifta mig med honom och dela resten av mitt liv med honom. Jag bröt ihop och sa självklart JA! Så nu blir det äntligen bröllop, antingen redan nästa år eller året efter det. 
 
Jag har även kommit igång med träningen, vilket har resulterat att jag tränar minst 3 gånger i veckan och jag är så glad och stolt över mig att jag faktiskt har hållt i detta nu i 4 veckor. Gick även in på vecka 3 med LCHF igen, har även bestämt mig att jag inte ska väga mig fram till min födelsedag då jag bara stirrar mig blind på den där jävla vågen.
 
I lördags så åkte jag, Ante och Fredrik upp till stockholm för att köra en barrunda, Fatima dök även upp vilket var super kul! Vi började på söder och slutade senare mitt i smeten. Planen var att vi skulle vara hemma till 20.00-21.00 men det slutade med en taxi hem vid 02.30. Men vilken dag vi hade, 10 olika barer/restauranger hann vi med. Längtar tills vi gör det igen för det var så jävla kul! Dem ställena som vi hann med var Gröna jägaren, himmelen, hirsten Keller, ill tempo, Ljunggrens, Beefeater, l’Lavventura, Art, surfers och avslutade en timma på golden. 
(null)
(null)
(null)

(null)