05:20

Sitter och fördriver lite tid just nu, vill gärna gå hem snart då det är ganska lång tråkigt att sitta av tiden på jobbet. Speciellt när man jobbar natt för då vill bara hem och sova! Nu är det bara ca 25 min kvar tills vi får gå hem och sen är det endast en natt kvar innan helg. 
 
Ojojoj, vilken fullspäckad helg som kommer. På fredag så ska jag och mina syskon gå ut och äta inne i stockholm, det var inte igår vi alla hängde så det ska bli mysigt! Sarah har bokat Caliente, riktigt nice med tapas om ni frågar mig. På lördag på förmiddagen så ska vi fira Wilma som blir sju år på måndag. HELT sjukt att hon redan är sju! På kvällen ska vi fira Fanny, vi ska ut och äta på Papa´s (tror det heter så?), sen får vi se vart kvällen tar oss. På söndag så fyller Selma år och det ska firas ganska tidigt på söndagen, det är också helt sjukt att hon redan fyller två år. Stanna tiden, för allt! Jag hänger inte riktigt med. 
 
Jag vet att jag nyligen tog bort lösenordet på bloggen men måste tillsätta det igen av några personliga skäl, inga som är dumma eller nått men under en tid måste jag stänga den. Så ni som följer är välkomna att fråga efter lösenordet. 
 
Nu är klockan slagen och jag tänker gå hem nu. 
Ha en bra dag ni som är påväg till jobbet, för nu ska jag åka hem och sova!
Det hade varit trevligt att sitta i Spanien just nu och dricka en kall öl med min fina fästman.