Sandhamn

På lördag ber det iväg till sandhamn med familjen. Det ska bli riktigt mys. Eftersom det ska bli riktigt fint väder ihelgen mot vad det har varit och vad det är. Idag skulle jag och tjejerna till sthlm och gå på allsång på skansen, men Sofie ringde mig vid 4 tiden imorse och sa att det regna för fulla muggar så det var inte så jätte frestande att åka längre så det blev ingen allsång. När man vakna igen vid 10 tiden så regnade det inte alls så det sög lite eftersom man verkligen ville upp till skansen. Men men, det får bli allsång när hanna kommer hem från malta eller hur?

Helgen har vart helt ok. Det började med middag och fotboll hos madde, mysssssss faktor på 110! Sen söndag så hände det inte så mycket och igår var vi tjejer på bio. Såg posedion, den var bra men ändå inte. Början av filmen så var det så datagjort som det kunde bli. Rätt så dåligt tycker jag och när pappan dog blev det ingen tår fälld!

Nu ska jag baka med alexander, han står här och bara gnäller på mig. hihi! han är söt. Sen ikväll blir det allsång på skansen, fast i tvsoffan..