En händelserik helg

Efter jobbet i fredags så när jag kom hem hörde Ida av sig och frågade om vi skulle ta oss upp till Stockholm för att dricka lite bubbel. Jag tyckte verkligen det lät som en bra idé så vid nio tiden körde Ante upp oss och vi hamnade på Vau de ville innan vi gick vidare till Tjalans för ännu gå vidare för att dansa nästa till stängning på Spy Bar. Men eftersom jag skulle upp tidigt för brunch inne i stan med Sofia och Elin så fick jag hem Ida "redan" vid 03.00. Hade verkligen super kul, förutom när jag vaknade och upptäckte att min plånbok var spårlöst borta. Så jag spärrade mitt kort samt busskort och avvakta med att spärra mitt leg eftersom jag inte var helt övertygad att den var spårlöst borta. Magkänsla ska man lita på och jag litade på min. Uberchaffören som körde hem oss fick jag tag i på lördagen och han hade hittat den i baksätet med ALLT kvar. Glad blev jag som inte spärrade mitt legitimation. Tack till mänskligheten och att det finns ärliga människor. Och stort tack till Sofie som även kunde hämta upp plånboken vid bilen. 
 
Men iallafall, lördagen började iallafall med borttappad plånbok men fortsatte bra ändå. Brunch på Balzac med Sofia och Elin. Superduper trevligt och väldigt god mat! Min nya bästa är ju såklart råbiff, skulle kunna typ leva på det. Vi pratade i några timmar innan jag och Elin tog en promenad i blåsten från odenplan till kungsholmen där Sofie bjöd på kaffe och bulle. Vid fem tiden åkte jag hem och däckade redan vid 21.00 efter lite sömn. 
 
Söndagen så åkte jag och Fredrik upp till Sofie för att hämta plånboken. Efter så blev det lunch på pinchos i hallunda innan vi åkte till bollhallen i Södertälje och körde en timmas bowling! Sen på kvällen såg vi bohemian rhapsody, fyfan vilken jävla bra film. Skulle lätt kunna se den igen! Se se se den.
 
Långt inlägg blev det men som sagt, en händelserik helg. Nu längtar vi bara till nästa då vi är ett gäng som åker ner till Göteborg för att ha en lite birthday weekend eftersom jag fyller år på tisdag! Är så laddad inför denna helg, har bokat både restauranger och aktiviteter samt lista på 8ight inför lördagen. Kommer bli en riktigt bra helg!