Första nattveckan

Helgen har varit hur bra som helst. I fredags blev det en hel dag ute i Gnesta med Linn, vi åt en god lunch, bakade och bara var. Det var länge sen vi hängde, bara vi två! Det behövdes. 

I lördags började jag först med att åka till jobbet kl 06.00 för lite övertid, sen hem för att styra om för att åka ut till Gnesta igen för att fira Linn som fyllde 25. Hur mysigt som helst, det blev grillat och en massa annat gott. Chrille är ju bäst när det gäller mat, känns alltid lyxigt att äta hos dem. Fredrik och jag tog sista tåget hem och somnade så fort vi kom hem! 







Igår var det dags för Idas babyshower, det var svårt att få hem henne till Maria men när hon väl kom så blev hon så överraskad och glad, jag blev ju lika blödig som hon. Eller kanske inte lika, haha det kom många tårar från våran blivande mamma. Det blev lekar, presentöppning, lunch och en massa fika! Tror hon blev ganska så nöjd. 



Jag åkte hem till Fredrik och vi såg Beck som gick på tv innan vi somnade. En bra helg! Nu är det dags för att jobba min första nattvecka på väldigt länge. Undrar hur det kommer gå!