2015- jag har älskat dig

Sista dagen på detta år är här och mycket har hänt. Kan ha varit ett av dem bättre åren jag har haft! 
 
Året firades in i London med ett härligt gäng, ett riktigt bra nyår. Resten av januari var det mycket födelsedagsfiranden och festande. Dock hade jag en riktigt bra period när det gäller träning och kost! Hela sju kilo försvann i januari månad. I slutet av januari träffade jag min kärlek som jag fortfarande håller kär. Februari månad blev det ännu mera träning, det resulterade till ett ryggskott från helvetet och jag blev sängliggandes i en vecka efter en grym alla hjärtans dag helg i Göteborg med mina tjejer. 
 
Mars månad gick väldigt fort. I början av månaden hade vi London reunion med middag och utgång! Den 10 mars var en fin dag, det var den dagen jag fick mig en fantastisk pojkvän. Och slutet fick jag min överraskning som Sandra och mina underbara syskon hade styrt ihop för mig. 50 personer kom och firade min 25 års dag i östertälje båtklubb, vilken chock och lycka på en och samma gång. Ni kan ju förstå min reaktion hehe! Jag är er evig tacksam. <3 
 
April april- födelsedagen och påsken kom samtidigt. Men det bästa med hela april var självklart min och Sandras resa ihop. Bali i åtta dagar och Filippinerna i 16 dagar! Fantastisk resa med så många upplevelser och minnen. Bali kommer jag definitivt åka till igen! Vilket land. Den resan vi gjorde uppskattar jag till tusen också då jag fick göra den med min bästa vän och jag är glad idag att hon pushade mig till alla galna saker, hade ångrat mig idag om vi låg på stranden varje dag (då det också kan vara skönt, hehe) 
 
Tillbaka till Sverige i maj, det blev firande av Sofia som hade mexikanskt tema på festen. Första gången Fredrik träffa det gänget, blev ganska nojig först men vem fan blir nogig av att träffa såna goa människor?! Jag är så glad att ha er. Slutet av maj, ja var händer då? Hehe. Jo summerburst i göteborg! Denna gång var det jag, Sandra, Johannes, Sofie, Madde och Andreas. Det slog nog inte året innan men det var självklart pga vädret. Jävlar vad kallt det var men vi krigade på som fan! Ancho pancho var någonting jag åt då och kan ha varit någonting av det godaste jag ätit. Jävlar vad jag tjatade om det och gör det fortfarande hehe.. 
 
Juni månad är här! Sommaren är fortfarande inte riktigt igång, fast den kom väl aldrig igång heller? Sommarfest ute i Nykvarn hos Sarah och Max på nationaldagen. Grabbarna hade köpt as läskiga maskar, fattar inte riktigt varför men kul var det. Man skulle ha någonting svenskt på sig eller nått som var relaterat till Sverige! Jätte rolig fest. Midsommar var också kul, vi var ute i kallfors ute hos Sarah som styrt ihop en riktig midsommar med långbord och snapsvisor. Vädret var ju inte på våran sida och det resulterade till hemsk huvudvärk, och Fredrik åkte på migrän. Det blev en tidig kväll för oss så midsommardagen blev det lite roligare då jag, Sofie, Niklas och Kicki åkte ut till Trosa och tullen. Förstår inte att man haft roligare på midsommardagen två år i rad!
 
Juli var det dags för lite semester. Fredrik och jag tog en sista minuten resa till Turkiet och hade det så bra. Varmt och skönt, dock blir man lite less på all inklusive. Så varje gång man tar det så ångrar man sig på plats! Jag menar att det är ju nästa hela charmen till att åka utomlands. Sofie och jag hade ett riktigt SM i matlagning ute på landet. Myskvällarna delux hade vi, haha våra middagar skulle alla vilja vara med på. Tänk er maten och allt skvaller som skvallras där! Det som sägs i Viksberg, stannar i Viksberg.
 
Augusti- september- oktober så var man tillbaka på jobbet, som jag jobbade dessa månader har jag aldrig gjort i mitt liv. Madde fyllde 25, Hanna fyllde 25, Linn fyllde 25, Fanny fyllde 25 och Ida hade fyllt 25. Sandra skulle fylla 25. Så det blev fest på fest och inflyttningsfest och fest på slott, fest i en båtklubb och i en annan stad. Många roliga kvällar! I augusti lämnade mitt hjärta Sverige men fyra månader senare så möttes vi upp i Thai! Maria fick sin dotter och mitt 7 syskonbarn, det är alltid så speciellt när man har ett syskon som får bebis! Och en liten tjej dessutom. 1 oktober kom världens finaste lilla Selma till världen dessutom. Att ens bästa vän kläcker ut en sån fin varelse, min nya bästa vän. Lilla Selma <3
 
November blev en relativt lugn månad med många bio besök, myskvällar med min älskade och det behövdes då man hade hållit igång sen 1 januari inprincip! iMax bio med Niklas också, vi två har ett dåligt inflytande på varandra då jag alltid hamnar med ett glas i handen och då ute på krogen. 14 november kom min andra nya älskling! Ida fick lilla finaste Lucas. Åh, tror ni man blir sugen eller?! Tur att man kan låna dem när man är sugen men lämna tillbaka dem när suget är borta hehe. 
 
December blev också rätt lugn och skön mycket jobb dock. 6 december kom Sandra och Johannes upp, vi fick låna Sarah och Daniels lägenhet. Det blev bubbel, brunch, shopping, fest, goda middagar och massa skratt. En oförglömlig helg helt enkelt. Längtade till den 21 december för då skulle planet ta mig ner till Thailand och Sofie. Så nu sitter man här, i Thailand! Har hunnit med full moon och massa fina dagar med Sofie. Skulle gärna vilja stanna tiden och få vara här lite längre! Men att avsluta detta år som varit så bra i Thailand med en av sina bästa är fan oslagbart. Hoppas jag fått med det mesta, inte det lättaste att skriva på mobilen. Försökt få upp sjukt mycket bilder i detta inlägg men mobilen laggade så det får komma i efterhand.
 
Fast det bästa som hänt detta år är att min älskade syster och hennes Daniel väntar barn och är i beräknad i slutet av maj. Den lyckan är obeskrivlig! 
 
GOTT NYTT ÅR KÄRA VÄNNER! <3