Säg att du älskar mig

Igår var jag och anna på bio och såg "säg att du älskar mig". Den var bra men så jävla hemsk, jag hade ont i magen hela filmen men för första gången jag ser en sån hemsk film så grät jag inte. Kanske var det för att det inte var så jätte bra skådisar? Bra sällskap hade man iallafall, haha anna skulle gå på toa när det var fem minuter kvar av filmen. Så blir det när man dricker för mycket cola anna :):):)
Efter filmen gick jag med anna till bussen och sen så kom mamma och hämtade mig och vi åkte hem till mormor och morfar som kommit hem från norrland. Helt enkelt så har jag saknat dem som in i helvete. Morfar ser lite små tun ut och det känns jobbigt att han håller på att bli gammal.

Idag gick jag upp rätt så tidigt eftersom jag ska jobba om ca 30 min. Sen på lunchen ska jag träffa hanna och vi ska köpa present till fanny (som inte vet  vad hon vill ha). Vid 6 tiden ska jag cykla vidare till min kompis Camilla för att vi ska på middag hos henne, MYS faktor på 110. Ska bli riktigt trevligt faktist!

Nej nu ska jag nog börja med att fixa håret och klä på mig. Sen tar jag lilla bettan och cyklar ner! Hörs kanske ikväll, hejsvejs!