24 timmar på slott

Sitter på pendeln påväg hem från Stockholm nu, vi har suttit på ett tåg från Hedemora i ca 3 timmar pga förseningar. I vanliga fall tar det 1 timma och 45 min typ! Vi har haft det så mysigt, vi åkte ganska tidigt igår upp till Hedemora från Stockholm, vi ankom kl 11.35 då Fannys pappa kom och hämtade oss. När vi väl var framme på Garpenberg så hade Fanny fixat med lite bubbel i solen innan vi skulle gå på seans, vilket är en som kan prata med dem döda. Innan detta så har jag aldrig trott på sånt men hon sa så sjuka saker om Hannas mormor som stämde så bra, vilket var ganska läskigt faktiskt! Efter åt vi lite afternoon the och vid sju åt vi en fantastisk tre rätters middag. Den var magisk! Vi avslutade kvällen med finsk musikquiz och ännu mera bubbel innan vi somnade vid 01.00. 


Trodde jag skulle vakna med lite panknack men inte det, lite trött var man allt. Åt en jätte god frukost och innan hemgång myste vi i solen. Så himla mysigt har det varit, blir så himla glad att få hänga med dessa tjejer! Dem är ju helt enkelt bäst. 

Har en liten bit hem fortfarande och när jag kommer hem tänkte jag städa lite då jag vet att det ser ut som en svinstia typ. Blir nog inget valborgfirande för mig men det är okej, kan vara skönt att bara vara hemma också!