Almünecar 20-25 juli

Nu sitter vi i bilen påväg upp Granada! Vi har haft fem underbara dagar nere vid havet. Nu väntar mycket turistande i Granada i tre dagar innan vi åker ner till havet igen. 


Hotellet vi bodde på eller hostel bodde vi ju faktiskt på var helt okej. Låg i ett bra läge vid strandpromenaden, dock hade vi endast en takfläkt och ingen balkong vilket gjorde att man fick duscha en del då värmen tog över. Sängarna var det värsta jag varit med om, man kunde lika gärna ha sovit på golvet. Så det ska bli nice att få byta sängar för en stund! 

Igår var vi och åt på en restaurang som var svenskt ägt. Vilken mysig restaurang, jag menar maten var fantastisk och hon som ägde det var så trevlig och mysig. Det är så tråkigt att hitta dem där pärlorna precis innan man ska åka vidare! Men men, om vi åker tillbaka till Almünecar så har vi sagt att det är ett måste att gå tillbaka dit. 

Någonting som var riktigt trevligt förutom vår förlovning där var att en morgon när vi sitter och äter frukost på stranden  så ser vi delfiner hoppandes lite längre ut. Sjukt häftigt faktiskt! Har aldrig sett vilda delfiner sådär. Fredrik var ju som ett barn och pratar om det varje dag sen vi såg dem.