Inspark

Idag hade vi inspark för alla medieklasser, man skulle lära känna klassen lite bättre och jag är ju så duktigt att jag kan allas namn nu.

Vi hade fem stationer man skulle gå till och våran första var gruppfoto! Jag tror och jag hoppas att det blev fint. Sedan hade vi bokstavsrörning eller nått sånt. Våran klass fick sämst poäng i det, kändes rätt hårt. Efter det hade vi en timmas lunch.

Efter lunch var det våran tur att få göra tårta och tårterna blev as bra. Eller dem blev fina och jätte goda! Vi var tvungen att jobba två och två genom att man skulle sitta ihop med en annan. Och självklart så får jag sådana tur att jag blir fast med Sandra, fast det är klart jag frågade ju om hon ville sitta ihop med mig. Fast det var det störta misstaget jag gjorde, haha! Skoja bara sandra. Efter vi hade gjort dem fina tårterna så hade vi ljudligt, riktigt tråkigt. Inge mer att säga om det. Sista stationen var rörligbild men det gick inte alls bra för mig där, för att skulle man gissa på tre alternativ om vilka skådespelare och filmer det var han visade. Jag fick bara 7 av 16. Men det kändes bra att man inte kom sist för det kom Yasha med 6 poäng.
Jag tror jag kommer trivas med klassen, fast det är ju klart. Tråkigt att det bara är fyra killar.

                                  
Här är våra fina tårtor som vi gjorde, ena tårtan står det foto06 och andra står det foto med en fin kamera som Nathalie gjorde. Tro mig, dem var riktigt goa.



Det var allt från mig!
Love