Första natten på en vecka

I natt sov jag hela natten för första gången på en vecka. I Halmstad sov jag inte alls bra och inte heller i Göteborg! Så idag känns det som man blivit överkörd av en ångvält ungefär. Det var riktigt tungt att gå upp imorse!
 
Igår efter jobbet hämtade Fatima mig och vi åkte till mamma där både Sarah och Victor var. Jag och Victor gick ut till lekparken och gungade en stund och sen blev det sushi till middag! Sarah fick migrän precis när hon skulle åka hem så Adam fick köra hem henne och jag och mamma åkte efter så att Adam skulle få komma hem därifån också. När jag väl kom hem vid 21.00 så var jag så sjukt trött och dum som man är lägger man sig i sängen med mobilen tills allt för sent. 
 
Längtar till helgen redan, Niklas hörde av sig igår om att han har event på golden imorgon så man blir ju faktiskt lite sugen men jag har bestämt mig att i helgen blir det lugnt! Speciellt när det stod +2,6 kg på vågen imorse vilket inte är kul men jag vet ju att det är allt från midsommarhelgen då det blev både god men dålig mat samt alkohol i mängder. Kanske kan kolla om mamma vill gå och se nya Pirates filmen.