Min nyårs resumé för 2013

Oj! Ett helt år har gått och vi är påväg in på det nya. 2013 har verkligen varit ett bra år, firade in det med tre små lulliga kompisar på en balkong i mariekäll! En ganska lugn nyårsafton. Fortsatte januari med en tripp med 10 tjejer ner till Paris. En riktigt bra resa med mycket turistande, god mat, festande och kärlek. I början av februari bestämde jag och tre galna tjejer till för att trotsa det galna vintervädret och tog en spontanare ner till Halmstad. Den 21 februari blev jag faster till lilla Douglas, som först skulle heta Elvis men tack vare mig själv så övertalade jag min bror att det inte skulle fungera!
I mars bestämde jag och Sofie för oss att det var dags att styra ihop ett födelsedagsfirande ihop, blev en riktigt lyckad fest med illamående cupcakes. Eller det var vad vi två tyckte iallafall! Den 3 mars kom nästa lilla bebis. Blev halv moster till en jätte fin liten Theodore. 
Sommaren kom tidigt detta år, redan i maj kunde man ligga ute i bikini och sola, det blev mycket nattjobb i försommaren då jag sparade pengar till en resa tillsammans med min bästa vän. Vi tog en sista all inklusive resa ner till Rethymnon och vi fick sällskap av Johannes (som nu har blivit en vän för livet). Det blev en riktigt bra vecka, var orolig att det skulle regna dem 3 sista dagarna men vädergudarna verkade höra mina böner. 
Strax efter var det dags att dansa runt midsommarstången med alla nära och kära. Emelie styrde ihop en fest ute i enhörna, vi blev 20-25 personer. Maten var god, Chrille stod för den och då blir det aldrig fel. Lekarna var roliga och sällskapet helt ok, om vi säger såhär! Det är iallafall en midsommar man inte glömmer. 
Slutet av juni början av juli så hann vi med tullen två gånger inom en vecka tror jag. Första blev midsommardagen, det var nått nytt för oss men kul som fan var det och helgen efter firade vi Lisette som fyller år samtidigt som det är stadsloppet. Börjar bli lite som en tradition! 
Juli fortsätter fantastiskt. Vädret är bra, jobbar inte lika mycket då det var väldigt lugnt på jobbet vid den här tiden.  6 juli var nog årets roligaste kväll! Vi började hemma hos Sarah i Gubbängen med lite mat och förkrök innan vi tog tunnelbanan in till Globen och hovet. Vi hade köpt biljetter till Calvin Harris och ingen av oss visste att det skulle bli den bästa ever. Vi tackar än idag Sofie för att hon glömde sin plånbok hemma hos Sarah <3
Två sista veckorna i juli fick jag semester, åkte ner till Sandra i Halmstad från måndag-torsdag? Äh jag kom inte riktigt ihåg men denna gång var minnesvärd då jag fick med mig Sandra för första gången på en efterfest. Dagen efter fick jag ju skäll men det var de värt. 
Madde fyllde år och vi firade henne först hemma på en middag med 10 tjejer innan vi gick ut. Dagen efter måste ha varit varmaste dagen på året. Vi krigade oss upp efter bara fyra timmars sömn, men än idag så var det värt det. 
Augusti gick fort. Sista helgen i augusti så fyllde en annan Donna år. Det blev ett firande ingen av oss kommer glömma, Linn som aldrig någonsin ens velat följa med på efterfest skulle den här lördagen ha en egen. Det gick väl sådär för damen men huvudsaken är ju faktiskt att hon hade en. 
September var nu kommen men det var fortfarande varmt, hösten kom någon gång i oktober. September och oktober var väl inga månader som det finns någonting att skriva om egentligen. November blev kommen och jag styrde ihop min bästa och största överraskningsfest ever. Sandra hade ingen aning och jag, Johannes och Patrik hade planerat det här i flera månader. Hon som sagt hade ingen aning och blev sååå överraskad när hon öppnade dörren hemma hos sin mamma och vi alla stod där och sjöng. 
På hela november kom det ingen snö, eller det kom lika fort som det försvann. November gick fort, jag fick en lägenhet och skrev kontrakt 1 december. December månad blev till att renovera hela lägenheten då den var från 70-80talet och samma gamla gubbe hade bott där. Det tog sin lilla tid men nu när det är klart och allt är inflyttat så kan man inte vara mer än nöjd! Julafton var mysig, trodde faktiskt att jag skulle känna som jag gjorde förra året vid juletider men det kanske kommer med åldern? Malin måste också få nämnas i min nyårs resumé, hon har nämligen flyttart hem igen efter åtta månader i Norge. Vi har ju saknat dig och du är så välkommen hem. Sista dagen på det här året är kommen. Madeleine och jag tog tåget ner igår till Halmstad för att fira in det nya året med några tokiga hallänningar. Tack 2013 för det här året, nu ser jag fram emot nästa år med mitt livs största resa? Samt Sandra och min "årliga" sommar resa och mycket mycket mer. 2014-du är välkommen.