Hur var det nu då?

Jag har fått både samtal, sms och snap skickandes till mig för att folk tycker att jag ska uppdatera bloggen. Men jag har inte riktigt haft tiden? eller orken? Eller bara glömt bort det? Men jag ska försöka sammanfatta vad som hänt dem senaste tre veckorna. 
 
Till den mesta delen har jag jobbat, tagit två lediga lördagar och jobbat övertid. Det blev en spontanare för två helger sen då Niklas och Ante kom till oss och åt middag. Fredrik gjorde sin underbara carbonara, jag älskar verkligen den. HUR GOD SOM HELST! Vid tolv tiden tog vi en taxi ner till flammingo och dansade till stängning. Efterpärla hos oss men jag somnade innan alla gått hem. En riktigt rolig kväll var det iallafall! 
 
Förra helgen på lördagen så hade Lars sin 40 års fest och jag var lekledare. Sarah och jag fixade ihop en tipspromenad och 8 lekar som tillhörde tipspromenaden. Allt gick som det skulle dock blev det en tidigt kväll för mig då jag aldrig riktigt kom igång, men det gjorde ingenting för jag mådde riktigt bra på söndagen! 
 
Någonting nytt? Nja jag fick träffa lilla Vilma för någon dag sen också, fyfan vad fin hon är. Riktig mysig liten tös! Längtar redan igen att få träffa allihopa, tycker alltid att det är så kul att åka ut och hänga med familjen Appelgren/Carlsson. 
 
Vad väntar i höst då? Jo, jag måste ju ta tag i träningen så jag har fixat mig kort på actic igen. Dock väldigt mycket billigare än förra gången jag hade kort. Plus till mig! Oslo är planerat i oktober/november. Halmstad första helgen i november då Sandra fyller år, biljetterna bokades redan idag. Nu i helgen så fyller Kicki år och ska ha fest, men det blir lugnt för mig. Tänkte vara nykter och åka hem när alla går ut! På söndag blir det lunch med tjejerna inne i stan. Helgen efter ska jag och Fredrik ut och äta med hans bröder och deras flickvänner.
 
Mycket som händer i höst, och sen avslutar vi året i Polen. Antingen Warsawa eller Krakow, vi får helt enkelt se!