En lång tystnad

Nu var det dags för nattvecka ännu en gång på kort tid. Jag har bestämt mig att jag ska sluta jobba så mycket natt, jag fick ju veta förra veckan att jag blir nya driftaren i vårat lag nu när Jenny slutar. Ett steg närmre mitt mål här på AstraZeneca! Så förhoppningsvis kanske man kommer in på ledarskolan nästa år.
 
Det har ju verkligen varit tyst här i bloggen. Sist jag skrev var ju fredagen innan förra helgen. Den helgen var kul och bra, jag träffade Sofia inne i stan på en vinlunch där vi satt och pratade i timmar. Det behövdes så att säga eftersom man glömde helt bort tiden. Efter några timmar så gick vi till TAK och sa hej till Hanna, Adele och Aron. Det blev en snabbvisit då jag skulle åka hem och göra mig iordning eftersom vi skulle fira Fredriks bror på kv'ällen. Det blev en lyckad kväll men sen, var väl hemma vid 04.00 tiden. Dagen efter tog jag mig ännu en gång upp till Stockholm för att möta tjejerna över en brunch på Berns, riktigt mysig eftermiddag och brunchen var bra den. Veckorna går så fort att jag knappt hinner med, jag är även glad att Niklas har kommit tillbaka till oss för en liten stund, han ska jobba hos oss tills han får sin tjänst som han har blivit lovad och förtjänar. 
 
Denna helg då? Jo i fredags jobbade jag först på min lediga fredag och sen kom Niklas till mig och vi delade på en flaska bubbel innan vi åkte upp till sthlm och mötte upp resten av kollegorna på fondueboden. Alla var jätte nöjda och vi hade kul, vi slutade upp på golden hits och sen fick jag skjuts hem av Kevin! Riktigt lyckad kväll där alla var nöjda.
 
 
Resten av helgen blev lugn, väldigt skönt faktiskt. Eller det behövdes iallafall! Jag och Fredrik tog en sväng till Barkarby outlet och MOS innan vi åkte till gubbängen där Sarah och Daniel bjöd på middag. Daniel hade gjort en jätte god gryta, haha man slickade nästan tallriken för att det var så gott. Väl hemma satte vi på en film innan vi somnade vid 22.00 båda två. Idag har jag haft tvättstugan exakt HELA dagen, från 10.00-20.00 ungefär. Jag tvättade allt som kom i min väg ungefär, så nu längtar jag till sängen för den är nybäddad med nytvättade lakan- kan nog vara det bästa som finns.