Sista augusti

Idag- för 10 år sen flyttade jag till Norge! Fatta att det redan har gått tio år. Tio år där mycket  har hänt. Allt från att bo själv, till att man har rest en hel del som ändå alltid har varit min plan sen jag var i tonåren. Träffade Fredrik och blivit sambo samt att man är förlovad. Inte trodde jag det för tio år sen när man tog sitt pick och pack och flyttade till en annan stad och ett annat land! Men jag Är faktiskt väldigt nöjd över vart jag är i dag. 

Haha det där blev ju mer än vad jag hade tänkt skriva. Men idag iallafall när jag gick till jobbet kände man verkligen att hösten är på ingång. Riktigt kyliga vindar när man traskade till tåget runt halv sex. För en månad sen var det så varmt att man bara ville hänga på stranden, sjukt att det går så snabbt! Men tycker ändå det är ganska mysigt med hösten om det inte är grått och regnigt. Hösten är ju faktiskt ganska mysig. 

Helgen som kommer ska jag träffa tjejerna på fredag och lördagen ska vi fira Linn som fyllde 30 år i lördags. Och helgen efter så planerar jag, mamma och mina systrar att åka iväg en helg och bara vara! Vi vet inte riktigt vart ännu men det lutar mot Båstad där vi hittat ett jätte fint hus som vi tänkt hyra men vi får se. 

Nu måste jag sova, 04:30 ringer klockan imorgon.  (null)
Här är en bild från en fantastisk dag på sjön, kan nog varit den sista för i år?