Världen vändes upp och ner

För en månad sen fyllde jag 30. Förstår ni det? 30 barre. Planen var att jag skulle fira med alla dem jag tycker mest om men det blev inte riktigt som jag ville då denna jävla pandemi covid-19 har tagit över. Jag är super glad över det lilla jag fick. Födelsedagen började med att mamma, pappa, Sarah och Victor kom över med blommor, tårta och frukost. Senare tittade Ante förbi med vin och tårta innan jag och Fredde tog en lunch på stan. Dagen efter så mötte jag upp mina fina tjejer för att trotsa corona för lite middag på supper och efter det åkte vi hem till Hanna och Aron och fortsatte när supper stängde. 
 
Det tråkigaste med allt som har med corona att göra är- 1. min 30 års fest blev inställd- den jag har planerat för sen i början på januari. 2. Utomlandsresor, man vet inte när det blir av nästa gång. 3. Att man inte får träffa sina familj precis som man vill utan att vara orolig att någon ska bli sjuk. 
 
Detta år skulle ju bli vårat år- för det var många planer som har gått i krasch. Min fest är slopad (förflyttad till augusti), min och fredriks resa v.21 är även slopad, våran 30 års resa som jag, Sofie, Madde, Fanny och Hanna skulle göra till portugal, även den slopad (förflyttad tills man får åka igen). 
 
Jag har nog aldrig varit såhär arg- men fyfan vad jag hatar corona. Tänk om man visste detta för ett år sen- fyfan vad man hade njutit av livet där och då.