Captain Homer

Vilken dag vi haft och vilken jävla ö Korfu är. Vi åkte från hamnen vid 10.00 och var tillbaka till 16.00 ungefär. Vi hann åka till en jätte mysig fiskeby, till en jätte fin trädgård med panorama utsikt och så stannade vi mitt ute i havet där man kunde stå på ett grund för att förklarade det helt korrekt. Ägaren av båten ställde upp ett bord i vattnet där han serverade sangria medans han fru spelade hög musik från båten. Igår kväll tyckte vi inte att det var en bra idé att åka ut eftersom vi var ganska så nöjda med att ligga på hotellet men när vi väl kom ut så var vi väldigt glada att vi åkte med. 

Kvällen avslutades med en middag ute på en mysig resturang vid havet. Vi är ganska så trötta på samma mat som serveras på hotellet. Dock blev inte långvariga då jag åts upp av myggen- dem verkar gilla mig. Imorgon är det sista dagen här och den kommer spenderas vid poolen. 20.15 blir vi upphämtade av bussen och 01.15 landar vi på Arlanda. 

Tack tack tack Fatima för denna underbara vecka. Så kul och så många skratt det har blivit! Det är ju nästan så att vi måste göra detta årligen hehe. Jag är iallafall super nöjd med resan och nu kör vi en lång höst innan ledighet igen!  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Fatima

Vi åker tillbaka nästa år igen ❤️

Svar: Håller med❤️
Emma El Assali